Nye bilder av Oculus Touch

Som en del av Oculus «pre order» kunngjøring i morges lastet de også opp nye bilder av Oculus Touch.

Det er bare fire dager siden vi fikk vite at Oculus måtte utsette Touch lanseringen som nå vil bli utgitt andre halvdel av 2016, selv om dette er en ganske kjip nyhet så kan vi trøste oss med at vi snart vil motta forbruker utgaven av Oculus Rift, og at Oculus vil rette sin fokus mot utviklingen av Touch, noe som det ser ut til at Oculus vil ta veldig seriøst.

touch 1

vi er blitt lovet en kontroller som vil gi oss «hand presence», og som du kan se på bildet over har de nå skjult IR- LED’ene, noe som gir oss en slank «half moon» uten kraterne slik som man kan se på de tidligere bildene, Touch har aldri sett bedre ut.

OculusTouch3-300x258

På toppen av Touch’en ser det nå ut som at de har lagt på en sirkel av «humper» som antakelig er der for å hjelpe oss med å navigere til de riktige knappene ved å føle oss fram. En utfordring som Oculus står overfor er å lage en VR kontroller som føles naturlig for alle type mennesker, også de som aldri har holdt i en kontroller før, små forbedringer som disse kan utgjøre en stol del.

På Oculus nettsiden har de lagt ut ett bilde med tittelen «The full setup», hvor det er bilde av en Rift, to sporings kameraer og Touch kontrollerne. Så selv om en Xbox kontroller følger med hver Rift som blir solgt, så er det helt klart at den ikke vil være en del av den ultimate Oculus visjonen for VR når Touch blir lansert.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 94 times, 1 visits today)

Én kommentar til «Nye bilder av Oculus Touch»

Kommentarfeltet er stengt