«Project Cars» vil få en stor oppdatering når Oculus Rift lanseres

En av de tidligste AAA spillene Project Cars, som er produsert av Slightly Mad Studios, vil bli optimalisert for Rift CV1 så fort Rift lanseres. Project Cars har vært tilgjengelig på Rift DK2, og blitt tatt godt imot av alle som har testet dette.

Teamet bekreftet dette i en tråd på Oculus sitt subreddit, og ga også ut en ny patch samme dag. Denne patchen ga støtte til software development kit 0.8 (SDK).

project-cars-vr-oculus-rift-virtual-reality-games

“We’re rolling out a patch today that will bring the public version up to SDK 0.8, Internally we have been working for a few weeks now with the RC SDK, and as the final version will only be released when the CV1 hits the street, this means that any updates we’ve been working on will also roll out when that happens. So short term that means that you won’t be getting any new features/fixes for Project CARS, but luckily it’s only a very short time. As soon as the CV1 goes live, you’ll be receiving a game update with a whole bunch of features, fixes, and optimizations.”

Project Cars ble lansert tidlig i fjor, og lar spillerne ta del i ulike deler av å kjøre bilrace. Mens arbeidet av den originale tittelen fortsetter, har Slightly Mad Studios også annonsert en oppfølger, Project Cars 2, men det er enda ikke bekreftet om denne tittelen vil ha VR støtte.

Legg igjen en kommentar
(Visited 127 times, 1 visits today)