Apollo 11 VR Experience vil bli tilgjengelig på Rift, Vive og Playstation VR

Siden Apollo 11 VR Experience begynte sin kickstarter kampanje i februar 2015, så har David Whelan og teamet hans holdt støttespillerne sine godt informert om fremgangen. Nå har Whelan bekreftet enda mer angående den kommende opplevelsen, Apollo 11 vil komme til alle store VR headsett tidsnok til lanseringen deres.

På kickstarter siden deres har Whelan skrevet:

First off we would like to officially announce that Apollo 11 VR will be a launch title on the Oculus Rift, HTC Vive and PSVR. We are working very hard to ensure that we hit the submission deadlines and quality checks for each platform but we are now getting to a place with development where we feel quite confident that we should hit these targets barring any changes requested from the main platform providers, and a playable version will also be made for Oculus Rift DK2 owners.

apollo-11-virtual-reality-experience-vr

Whelan svarer også på om vi vil få se Apollo 11 på Samsung Gear VR. Selv om utviklerne ikke har begynt å implementere tittelen til Gear, siden fokuset har vært på Vive, Rift og PSVR, så vil de vurdere en mobil versjon av tittelen etter at de har fullført spillet til de andre headsettene.

Apollo 11 opplevelsen har blitt nominert til flere priser som: Best film/interactive story, Overall winner, Public choice award, Best VR animated educational film og flere.

Legg igjen en kommentar
(Visited 141 times, 1 visits today)