The Solus Project bekreftet i februar

Forventningen er høy innenfor virtuell virkelighet nå som Oculus gjør seg klar for å sende ut sin Rift til folkemengden. Og like mye kan bli sagt om alle spill titlene som vi har hørt om den siste tiden. Først på Microsoft sin spill konferanse i fjor fikk vi høre detaljer om The Solus Project, og nå har de gitt oss enda mer informasjon om spillet samt en utviklervideo.

The Solus Project er et første-persons eventyr/overlevelse spill som finner sted på en øde og fremmed planet. Menneskeheten er nesten utryddet og ditt oppdrag er å reise ut i verdensrommet med ett lag forskere for å lage en ny koloni, men en ulykke skjer og skipet krasjlander og du er den eneste overlevende.

Spillet har ikke en åpen «sandbox» modus som lar deg bevege deg fritt rundt, men ligner mer på de lineære klassiske spillene hvor en retning er den riktige veien.

The Solus Project vil bli tilgjengelig på Steam Early Access og xbox game preview tidlig i februar og vill bli sluppet fullstendig i mars.

Legg igjen en kommentar
(Visited 72 times, 1 visits today)