Hvordan er det å spille Minecraft i VR?

Har du en Oculus Rift DK1 eller DK2 kan du teste ut Minecraft VR, dette er ikke en offisiell versjon, men en mod som kalles Minecrift. Oculus selv holder på å lage en offisiell versjon av Minecraft som vil bli tilgjengelig i løpet av året.

Minecraft i VR er mye mer oppslukende enn å spille den vanlige versjonen, hvis du trudde Creepers var «creepy», bare vent til du for øye på en i VR. Det er en utrolig følelse av å være i verden, du vil føle deg klaustrofobisk i små rom, og bli overasket over hvor stort alt er. I noen tilfeller kunne du være uheldig ved å få hodet inn i blokker, noe som var en veldig ekkel følelse, men dette har Minecrift utviklerne nå ordnet, slik at det vil blekne til svart om du kommer utenfor området du skal være på, som er en veldig praktisk måte å hindre ubehag på.

Les også: 5 Populære spill til Oculus Rift Dk2

«Nightime» ser også fantastisk ut på Oculus Rift sin AMOLED skjerm. Det er første gang jeg har følt at jeg virkelig var i et mørkt miljø. Du kan forsatt se takket være lyset fra månen og torches. Men om du blokkerer deg inne i ett rom uten noe lys vil du ikke se noe i det hele tatt, og når du hører en creeper nærme seg uten at du ser noe merker du fort at panikken slår inn!

Her kan du se eVRydayVR teste ut Minecrift modden:

Om du vil prøve ut dette selv kan du gå skaffe modden her.

Legg igjen en kommentar
(Visited 125 times, 1 visits today)