Se den magiske traileren for «Waltz of the Wizard»

Aldin Dynamics har annonsert et vakkert VR spill kalt Waltz of the Wizard, spillet ser ut som en trollbindene krysning av Harry Potter og Fantasia. Aldin har kun bekreftet Vive støtte for øyeblikket, men vi for se hva tiden vil bringe.

Waltz of the Wizard er et unikt designet VR spill hvor du vil føle hvordan det er å ha magiske krefter. Kombiner forskjellige ingredienser i en kokende gryte, med hjelp av en ånd fanget i en hodeskalle, lag magi formler og slipp løs trolldommen i en verden der alt er interaktivt.

Les også: Elijah Wood og Ubisoft jobber med et VR prosjekt

Spillet er en intuitiv opplevelse som fungerer som en flott introduksjon for virtual reality. Spillet er designet fra grunnen av for VR, slik at spillerne kan bruke sine egne hender for å samhandle med den virtuelle verdenen. Enten å plukke opp gjenstander, utøve magi, bruke verktøy eller samhandle med tegn. Besøk nye omgivelser og surr deg bort i mystiske omstendigheter i en opplevelse inspirert av atmosfæren fra filmer som Fantasia og Harry Potter.

Se traileren her:

Legg igjen en kommentar
(Visited 88 times, 1 visits today)