Oculus Rift vil bli vist frem i butikk-kjeder i april

Tre år etter at Oculus startet sin «kickstarter» kampanje så har forventningene aldri vært høyere. Det nærmer seg leveringsdato på de første headsettene men Oculus teamet er redd for at folk ikke tror nok på at virtuell virkelighet vil bli en suksess. Derfor har firmaet bestemt at de ønsker å promotere headsettet ved å vise dem frem i utvalgte butikk-kjeder i april.

Det er ikke blitt sagt hvilket land eller butikk-kjeder som vil motta Riften men ut ifra Oculus bloggen så ser det ut som de ikke kun satser på USA.

oculus-rift-evr-ccp-eve-online

Det har også sirkulert rykter på reddit om at det det vil følge et begrenset antall headsett til salgs sammen med demo stasjonen men dette er fortsatt ubekreftet, den britiske spill leverandøren «Game» har også blitt koblet til dette men har avkreftet at de har noen avtale med Oculus om en demo stasjon.

Legg igjen en kommentar
(Visited 161 times, 1 visits today)