VR spillsenter på vei til Los Angeles

Ikke mange ukene etter at vi ble kjent med The Void så annonserer VR studioet Starbreeze at de har planer om å etablere et VR spillsenter (arkade) i Los Angeles.

Den planlagte arkaden kalt Project Starcade ønsker å gjøre VR tilgjengelig til publikum på et helt nytt nivå, med sine egne VR headsett og egne opplevelser og spill ønsker Starbreeze at publikum skal kunne nyte VR i et sosialt og underholdende miljø.

Starbreeze er allerede i samarbeid med flere selskaper når det gjelder spillfronten, og de har allerede vist frem sin demo av The walking dead VR på E3 som du kan se nedenfor, et spill fra den populære tv-serien på AMC der du er fanget inne på et sykehus i en rullestol bevæpnet med en hagle mens zombier lurer på alle kanter.

Starbreeze forventer å åpne dørene i løpet av våren, og det første senteret vil fungere som en prøve før de eventuelt utvider til andre steder i USA og Europa.

Legg igjen en kommentar
(Visited 174 times, 1 visits today)