Kommende RPG «Push for Emor» lover episk sci-fi til Rift

Se for deg The elders scroll satt i verdensrommet, da har du en liten følelse av hvordan Push for Emor kommer til å bli. Det er et massivt rollespill (RPG) sett i første persons perspektiv som inkluderer hele 11 planeter man kan bruke både romskip og kjøretøy på land for å utforske, med mange unike oppdrag og utfordringer så vil dette bli ett fengslende spill som er lett å bli oppslukt i.

Alpha versjonen er tilgjengelig for nedlasting på The Rift Arcade, det er fortsatt noen små «buggs» som må rettes opp, men det begynner å ta form som et realt spill. Etter den første loading skjermen så vil du befinne deg ombord en enorm romstasjon. Herfra vil du få muligheten til å oppgradere våpen, forme laget ditt og slappe av mellom oppdragene. Her vil du finne det første oppdraget som tar deg med ned på planetens overflate der spillet virkelig starter.

Oppdragene du vil motta handler hovedsaklig om å kjempe mot roboter, samle ressurser og utforske mørke grotter der farer lurer. Du tar deg rundt på planetens overflate i mekaniske kjøretøy og små sveveskip (hoovercrafts). Etterhvert vil du få muligheten til å utforske det dype rommet i ditt eget romskip.

Det er ikke satt noen dato for når spillet vil bli tilgjengelig, men med en så massiv verden å oppleve så ser vi ikke for oss at spillet vil komme med det første.

Legg igjen en kommentar
(Visited 99 times, 1 visits today)