«Detached» et PVP/FPS spill til Oculus Rift

Der overlevelse i verdensrommet møter et utfordrende puslespill i en «sandbox» modus.

Et Første persons skyte/overlevelse/utforsknings spill fra Anshar studios. Spillet er satt i en ødelagt romstasjon der spiller vil få mulighet til å utforske en åpen verden (såkalt sandbox) og må løse gåter og puslespill samtidig som du må beskytte deg selv og kjempe mot andre spillere. Spillet er spesielt laget for Oculus Rift i sammen med Touch kontrollene som vil gi spilleren en behagelig erfaring og virkelighetsfølelse.

Spillet handler om en konflikt mellom to selskaper som har gjort en oppdagelse i et gruveanlegg som har skapt total ødeleggelse for begge selskapene, du er den eneste overlevende på din side og må kjempe mot den eneste overlevende fra det andre selskapet, tiden begynner å renne ut og du må gå på en desperat reise gjennom romstasjonen for å lete etter forsyninger som oksygen og drivstoff.

Spillet vil bli tilgjengelig i 3. kvartal og er allerede tilgjengelig for forhåndssalg hos G2A.com

Legg igjen en kommentar
(Visited 96 times, 1 visits today)