Hover Junkers lar deg ta selvmord i spillet

Hover Junkers er et av spillene som mottar mye oppmerksomhet om dagene, flere spilltestere og anmeldere er meget imponert over friheten og mulighetene som spillet tilbyr. Siste informasjon vi har fått er at spillet faktisk vil gi deg mulighet til å ta selvmord.

Hover Junkers er et første persons skytespill der du flyr rundt på din egen sveveplatform og havner i kaotiske skyteepisoder med andre spillere, sveveplattformen kan du bygge opp av skrapdeler du finner på planeten. Spillet har fått mye oppmerksomhet på grunn av alle de forskjellige indikasjonene du kan gjøre med hendene i spillet (som å vinke, vise fingeren, gi tommelen opp og å peke) for å signalisere til andre spillere.

hover-junkers-middlefinger-mlikrdlifyjhzycwg99rb59szse5y1rpbflc80qym0

Så mye frihet som spillet tilbyr så åpner det også muligheten for andre tulle og tøyseting, som for eksempel å rette pistolen mot ditt eget hode og trykke på avtrekkeren. Sistnevnte høres kanskje ikke så ille ut, og første gang vi så det kunne vi ikke annet enn å trekke på smilebåndet.

Men etter episoden tok spilltester «Kotaku» kontakt med utviklerne av Hover Junkers og snakket om hendelsen, han fikk dette svaret:

Alex Knoll: Our stance on it is, if we programmed it out—if you point a weapon at yourself and there’s no repurcussions—that’s obviously promoting unsafe firearm use. And we don’t want to do that, so we have to have some level of repurcussion for performing such an action.

Brandon Laatsch legger også til at: Det føles galt at i et spill som skal utnytte virtuell virkelighet så vil virkeligheten være begrenset, det er moralsk galt å la en person ta selvmord, men det er også galt om ingenting skjer hvis man peker pistolen mot seg selv og drar i avtrekkeren.

Så tatt disse nye opplysningene i betraktning så kan vi kanskje se noen konsekvenser av å ta selvmord i spillet. Se videoen av de «dramatiske» selvmordet under og se hva du syntes om hendelsen.

Legg igjen en kommentar
(Visited 148 times, 1 visits today)