Nå kan du spille minigolf i din egen stue

Virtuell virkelighet har en utrolig evne til å få deg til å føle at du er et annet sted, men VR har også en lang vei å gå for å perfeksjonere dette. VR Minigolf er så realistisk at jeg vil ikke råde noen til å investere i virkelig minigolf for øyeblikket. 

Men å ganske enkelt erstatte ekte minigolf med VR minigolf er bare halve moroa. Resten kommer fra å utnytte VR platformen til å gjøre ting du aldri ville være i stand til å gjøre i det virkelige liv. Hva med å spille minigolf på månen? Man kan komme en lang vei med bare fantasien her, og selvfølgelig et utvikler team som Cloudlands.

Les også: Hover Junkers lar deg ta selvmord i spillet 

Cloudlands_23

Cloudlands: VR Minigolf setter spilleren på en 18 hulls golfbane som gradvis vil teste dine ferdigheter i minigolf. Dette er en av de første VR prosjektene Cloudlands bygger for HTC Vive sitt rom skala system, spillet vil både ha singleplayer og multiplayer ved lansering.

Hver bane vil tilby et variert utvalg av hindringer som man må manøvrere rundt ved hjelp av ballkanoner, flytende bruer og flere objekter for å få den beste poengsummen.

Her kan du se litt gameplay fra VR Minigolf:

HTC Vive vil starte salget i april, og har nå begynt å bygge opp en ganske solid lanserings liste av spill, med blant annet The Gallery, Hover Junkers og Budget Cuts.

Legg igjen en kommentar
(Visited 151 times, 1 visits today)