Verdens første VR butikk åpner i København

Når vi snakker vr butikk vil vel de fleste tenke over store byer som Los Angeles, Tokyo, New York eller London, men nå som verdens første VR butikk er planlagt åpnet i København, kan vi sette Danmark opp på listen som et teknologisk reisemål.

Butikken «Khora» åpner dørene til fredag og butikkeierens mål er å revolusjonere spilling, læring, film og kunst innenfor virtual reality.

Simon Lajboschitz som er butikkens eier sier at virtual reality vil skape uante muligheter hvis du bruker teknologien på riktig måte. Man kan sende skolebarn til havets dyp for å studere hvaler, la sykepleiere til å oppleve kompliserte fødsler eller la arkitekter vandre rundt i bygningene sine i full 3d rett etter blekket har havnet på papiret.

Les også: Steven Spielberg jobber med et prosjekt «utelukkende for VR»

I butikken vil kunder få mulighet til å teste vr headsett, for 199 kroner kan du leie et headsett i 30 minutter for å teste ut forskjellige vr opplevelser.

Butikken vil også inkludere kontor lokaler for firmaer som ønsker å starte opp innenfor vr og frilansere. I tillegg vil de ha fasiliteter for å gi presentasjoner til bedrifter og skoler for å informere om potensiale for VR innen industri og utdanning.

Du kan finne Khora sin hjemmeside her

12650370_10153868608057095_1401828475_n

Legg igjen en kommentar
(Visited 208 times, 1 visits today)