Streetview er nå tilgjengelig på Gear VR

Mens Playstation VR, Rift og Vive fortsatt er under produksjon og ikke tilgjengelig til mangfoldet så blir Gear VR eiere skjenket mer og mer innhold. Denne uken kom det enda mer gratis apper og opplevelser til Samsung sitt headsett, blant annet kan vi finne «Cosmos Warfare» fra Artfire Games, «Sera: A Story» fra utvikler 521VR og nå «Streetview» fra YoutopiaVR.

Streetview VR bruker data hentet fra Google Streetview som gir brukeren mulighet til å oppleve streetview med ett VR headsett. Appen var ment til Oculus Rift men har nå lansert den til lillebroren Gear VR. Selv om appen bruker data hentet fra Google så er det ikke et offisielt Google-produkt.

street-view-virtual-reality-world-vr

Gear VR appen vil inkludere stemmegjenkjenning for søk, tale-chat og er integrert med wikipedia, det er ikke behov for noen gamepad og de fleste brukerne vil finne denne appen behagelig å bruke.

Legg igjen en kommentar
(Visited 102 times, 1 visits today)