Negotiator VR Alpha tilgjengelig til Rift

Løs en gisselsituasjon med kløkt og dyktighet i denne spennende prototypen til Oculus Rift.

Terroristene har tatt over flyet og begynner å miste tålmodigheten, du har han omringet men han truer med å drepe gislene hvis du ikke lar han flykte. Det er opp til deg å kjøpe så mye tid du kan til S.W.A.T. laget ditt er klare for å nøytralisere situasjonen.

Det intense spillet er foreløpig tilgjengelig som Alpha versjon på Oculus Share og The Rift Arcade. Spillet er fortsatt under utvikling men fungerer utmerket til dk2, spillet gir brukeren mulighet til å oppleve hvordan flere valg kan gi mange forskjellige utfall.

I spillet vil du få mulighet til å bytte mellom å spille som Forhandleren, snikskytteren eller swat laget, spillet har flere mulige utfall der du både vinner og taper avhengig av valgene du gjør, men husk å høre godt etter på radioen for å følge med på hvordan effekt handlingene dine har på situasjonen.

Spillet kontrolleres enkelt med kun hodet og musen, og du må fysisk bevege deg for å sikte inn i snikskytterrifla og kikkerten til forhandleren. Grafikken på spillet er behagelig og med en følelsesladd atmosfære som får situasjonen til å virke alvorlig.

Du kan finne spillet her

Legg igjen en kommentar
(Visited 71 times, 1 visits today)