Uoffisiell Sony representant sier at Playstation VR vil koste $299

Det har vært mye spekulasjoner på pris og slipp-dato til vr headsets i det siste, og nå er det Sony’s Playstation VR som står i søkelyset. Det har vært flere prisantydninger ute og sirkulert på nettet, de fleste ligger på $400-$500, også en antydning på $800 har blitt foreslått, men det har blitt avkreftet av Sony. Ingen av de forrige prisene har kommet fra pålitelige eller offisielle kilder, men den nyeste informasjonen skal ifølge reddit komme fra en av Sony’s representanter, ingen navn er oppgitt så kilden er ikke 100% pålitelig.

playstation-vr

Ifølge kildene så vil headsettet koste $299 som vil være betydelig billigere enn konkurrentene sine, men hvis du skal ha hele pakken inkludert: Headsett, kamera og move kontrollere, så vil det koste $428. Disse ryktene virker mer pålitelige pga den spesifiserte prisen.

Playstation VR har ikke fått noen lanseringsdato enda, men vi vil nok se den på markedet innen sommeren.

Legg igjen en kommentar
(Visited 68 times, 1 visits today)