Dawn of the Robot Empire kombinerer Oculus Rift med PlayStation Move

Det er fortsatt en god stund igjen til vi får muligheten til å teste Oculus Touch, 2. kvartal i 2016 for å være så nøyaktige vi kan.

I mellomtiden så ønsker utvikler Ian Dunlop å kombinere Playstation Move kontrolleren med Oculus Rift for å skape en første persons shoot-em-up til VR, og når vi ser traileren så ser det ut som han har fått det til.

Dawn of the Robot Empire er et FPS som henter litt av følelsen fra de gamle arkadespillene, den er fortsatt dypt i utviklingsfasen med en slippdato etter at Oculus begynner å sende ut sin første Rift, men Ian har det allerede gøy med å teste ut spillet i utvikling og sier:

I’ve made games for different consoles and systems over the years. However, I’ve always been a fan of VR. The DK2 definitely delivers on that promise and I can’t wait for the final production version later this year.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 81 times, 1 visits today)