Vi tester: Smash Hit

Smash Hit er et typisk arkade-skyte spill fra Mediocre Games, poenget er å skyte ned hindere for å komme deg videre i spillet, du beveger deg automatisk uten mulighet til bremse eller øke hastigheten så derfor må du ha gode reflekser og sikte-evne for å overleve, ballene du bruker til å skyte med får du ved å treffe forskjellige figurer som igjen er verdt et visst antall baller.

Les også: Vi tester: Razer Serval Bluetooth kontroller

Spillet virker veldig bra laget til å være et gratis spill, (flere andre spill vi har testet som er gratis har en tendens til å hakke og virker upolert) men ikke Smash Hit. Spillet har flere forskjellige bevegelser som enkelte kan bli reisesyk av, men for oss så gikk dette fort over etterhvert som vi gikk videre i spillet. Spillet starter lett og blir gradvis vanskeligere ved at flere hindrer oppstår, du blir beskutt fra flere sider og at hastigheten øker, men vanskelighetsgraden økte gradvis fra starten, så du får tid til å trene deg opp og lære spillet før de aller vanskeligste områdene kommer.

Et underholdende spill som passer til de fleste, og kan sette konkurranseinstinktet på prøve i mange av oss, og er absolutt verdt å laste ned, du trenger ingen håndkontroll siden dette kun er et sikt-og-skyt spill, da burde touchpaden til Gear’en holde, men vi foretrekker å bruke en kontroll for å kunne sitte litt mer avslappende med hendene.

terningkast 4

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 82 times, 1 visits today)