Blizzard er interessert i VR, men holder seg foreløpig på sidelinjen

Det er mye som skjer innenfor virtual reality for øyeblikket, med både Oculus Rift og HTC Vive som skal lanseres de kommende månedene, så har flere og flere selskaper begynt å rette sine øyner mot virtual reality, og et av disse selskapene er Blizzard, som feiret sitt 25-års jubileum forrige uke.

I et intervju med Venturebeat diskuterte blizzard skaperne fremtidig utvikling for Blizzard, og virtual reality var noe som kom fram på bordet.

Les også: Her er spillene som kommer til Playstation VR

«Alle snakker om VR og rare hjelmer man har på hodet» sier Metzen. «Kulturelt, er vi interesserte og vi følger med i utviklingen. Hvor kult hadde det ikke vært å løpe rundt i World Of Warcraft og se alt en – til – en? Det ser ut til at virtual reality vil bli det neste store innenfor spill. Men vi holder oss litt i bakgrunn foreløpig å følger med på utviklingen. Det er mulig at andre selskaper vil ta mer prøvende skritt og plante sine flagg, jeg tror bare ikke vi er helt klare for å erobre virtual reality enda.»

blizzard-entertainment-games

Blizzard har noen av de mest kjente spill titlene, World Of Warcraft er det ledende abonnentbaserte spillet ute for øyeblikket, mens Diablo III solgte 30 millioner eksemplarer, kortspillet Heartstone er veldig populært innenfor esport, men dessverre ser det ut at Blizzard ikke har tenkt til å gi ut noen av disse spillene i VR-format ennå.

Vi er i de tidlige dagene for VR, når vi ser headsettene kommer ut til forbruker massene er vi sikre på at store selskaper som Blizzard vil investere i virtual reality, det handler ikke om det vil skje, men når det vil skje.

Legg igjen en kommentar
(Visited 251 times, 1 visits today)