VRLA’s vinter messe med 72 forskjellige utstillere og 4 eksklusive avsløringer

VRLA (Virtual Reality Los Angeles) er å regne som verdens største virtual reality messe og vil igjen sette sine ben inne på Los Angeles sitt Convention Center. Dette blir 3. året messen blir holdt og her vil vi se både store og små aktører innenfor virtual reality markedet.

VRLA er en voksende messe som vises to ganger i året og denne messen vil huse 72 forskjellige aktører som: AMD, Samsung, HTC, Nvidia, Unreal, Starbreeze og mange flere (Full liste kan du se nedenfor). Det vil være et eget «show floor» hvor utviklere kan vise frem demoer og nyheter mens det er forventet hele 11 presentasjoner på konferanserommet.

Både Crytek Starbreeze og Survios sier de har eksklusive avsløringer som vil bli delt på messen og med forhåndssalget til Vive bare en uke unna så vil vi kanskje få noen nyheter derfra også?

VRLA_Summer-2015-2-680x383

 

Utstillere: AMD, Jaunt, Samsung, Survios, 360Heroes, Crytek, HTC Vive, Nvidia, Starbreeze, Virtuix Omni, Unity, Leap Motion, Unreal Engine, BoostVC, IM360, MPCVR, D-BOX, Immersive Entertainment, Radiant Images, Virzoom, Ximmerse, Theta, Virtual Live, Subpac, Freedom360, Otoy, Transmedia Entertainment, Viewmaster, Dysonics, Unofficial Cardboard, Adrift, Kodak Pixpro, Sixense,

Legg igjen en kommentar
(Visited 99 times, 1 visits today)