«A Legend of Luca» et VR FPS fra Legend Studios

A Legend of Luca er et indie spill fra Legend Studios der du beveger deg rundt i forskjellige rom og må drepe monstre med et arsenal av våpen i middelalder stil.

Spillet er utviklet til HTC Vive for å kunne utnytte deres «room scale» teknologi der du kan bevege deg fritt rundt i rommet uten restriksjoner, når du går inn i et nytt rom så vil du bli teleportert til nøyaktig samme sted i det nye rommet slik at du ikke vil kollidere med vegger eller møbler i virkeligheten.

A Legend of Luca er et «First Person Shooter» som er inspirert av det gamle Nintendo spillet «Zelda» dette legger du fort merke til da du må knuse krukker for å samle krystaller i spillet, og med hjelp av bevegelseskontrollene så vil spilleren kunne svinge rundt med magiske sverd, staver, økser og kaste magi mot mange forskjellig fiender som dukker opp i spillet.

Spillet vil bli tilgjengelig den 29 april på Steam 

Legg igjen en kommentar
(Visited 91 times, 1 visits today)