Samsung Gear 360 kamera kommer i 3 eller 4 kvartal i år.

Samsung kunngjorde Gear 360 kameraet denne Søndagen, kamera har to «fish eye» linser på hver side som fanger i 3840 x 1920 oppløsning og 30 megapiksel stillbilder. Du kan også filme 180 grader eller ta stillbilder ved kun ett kamera. Enheten forventes å bli solgt andre halvdel i år.

Kameraet er kompatibelt med Gear VR og Samsung Galaxy S7 modellene, og er omtrent like stor som en baseball. Kameraet har to F2.0 «fish eye» linser som filmer 195 grader hver, den kan spille inn filmer i 3840 x 1920 oppløsning i MP4-format. Når det gjelder lagring, kan enheten lagre opp til 7 timer med innhold på sitt 128 GB microSD-kort.

Skjermbilde

Kameraet har fire moduser, stillbilder, time-lapse bilder, video og loop. Kameraet er også sprutsikker, slik at du kan ta det med ut i regnet uten å bekymre deg. Den kan også monteres lett på hvilket som helst stativ, eller på en drone.

Ifølge Samsung, ble disse to videoene tatt med Gear 360:

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 200 times, 1 visits today)