Nå kan du sjekke om maskinen din er kompatibel for HTC Vive

Pc baserte virtual reality headsets krever kraftige maskiner for å kjøre så jevnt og komfortabelt som mulig, Oculus Rift har kommet ut med sine anbefalte spesifikasjoner for en stund siden nå, men HTC og Valve lanserte nylig sine spesifikasjoner for sitt VR headset. For dere som ikke vet om maskinen er god nok for HTC Vive, har Valve lansert et verktøy for å sjekke spesifikasjonene på maskinen din og ser om den er god nok for Vive. Selskapet har lansert SteamVR Perfomance Test som du kan laste ned via steam sin digitale butikk.

Programmet kan startes via denne lenken som er hentet fra Reddit, den vil kjøres i Internet Explorer, men ventes å bli kompatibel med flere nettlesere i nær fremtid. Etter nedlastingen av verktøyet vil du lett kunne sjekke om pc’n din er klar for VR. Oculus lanserte et lignende verktøy for å sjekke spesifikasjonene på maskinen for en liten stund siden som du kan sjekke her.

htc-vive-vr-bundle-games-virtual-reality

Forhåndsbestillinger av HTC Vive vil starte 29 februar 2016, hele pakken vil komme på 799 dollar, som inkluderer to steam kontrollere, to sporing basestasjoner , en kopi av Job Simulator og Northway sitt spill Fantastic Contraption.

Legg igjen en kommentar
(Visited 164 times, 1 visits today)