Oculus avslørte multiplayer spillet «Herobound: Gladiators»

Herobound serien til Oculus VR har blitt promotert som en av de dypeste videospill opplevelsene tilgjengelig for Gear VR. Det finnes allerede to Herobound titler som allerede er tilgjengelige, Herobound: First Steps og Herobound: Spirit Champions. Så det kom ikke akkurat som en overraskelse at det kom en tredje tittel, men hva er forskjellen her? Dette er et multiplayer spill!

Kunngjøringen kom subtilt fra Oculus VR mandags morgen, etter all den nye informasjonen vi fikk vite på Samsung sitt arrangement sist søndag. Svært lite informasjon er kjent om Herobound: Gladiators for øyeblikket, men Oculus har uttalt at tittelen vil snart komme til Gear VR.

Her kan du se gameplay fra de forrige Herobound spillene (Uten multiplayer).

Legg igjen en kommentar
(Visited 73 times, 1 visits today)