«Bank Limit: Advanced Battle Racing» vil bli lansert i mars

Det nærmer seg slipp dato for Oculus Rift, og spillutviklere over hele verden har satt utviklingen i høygir for å kunne gi spillere over hele verden et bredt utvalg av spillopplevelser ved denne datoen.

I dag annonserte spillutvikler Tastee Beverage Studios at deres nye virtual reality combat racing spill «Bank limit: Advanced Battle Racing» som kommer til å bli tilgjengelig på Oculus Share den 28. mars.

Bank limit: Advanced Battle Racing er et fremtids racer spill der spillere vil kunne kjøre i hastigheter over mach 1, man vil også kunne utstyre seg selv med et arsenal av våpen som missiler og varmesøkende lasergevær. Det er ingen tvil om at spillet har hentet litt inspirasjon fra det gamle Playstation spillet «Wipeout». Du kontrollerer fartøyet og våpnene dine med en gamepad men kan fritt bevege hodet ditt i alle retninger for å se hvordan man ligger ann i racet.

Det er mulighet for både enspiller og flerspiller modus der man må velge kjøretøy og vil kunne oppgradere dette etterhvert som man kommer seg videre i spillet. foreløpig eksisterer det 15 forskjellige baner på tre forskjellige verdener med mulighet for 24 spillere på banen samtidig.

Legg igjen en kommentar
(Visited 75 times, 1 visits today)