«Dragon Front» er Hearthstone for VR

Hvis du er stor fan av Hearthstone eller Magic: The Gathering, kan Dragon Front være kortspillet som får deg til å spille hele natten.

Dragon Front er et «fantasy» strategi spill som ser ut til å ta etter andre populære spill som Magic: The Gathering og Hearthstone. I spillet vil du ha 30 kort som du spiller på et 4 x 4 rutenett i både singleplayer og multiplayer. Det vil være over 250 kort å velge mellom, hvor kortene man spiller vil komme til live ute på slagmarken man spiller på. Det er angivelig fire factions å velge mellom, hvor man også vil ha champions enheter som vil hjelpe deg til en sikker seier. Totalt sett inneholder spillet 280 characters, 80 forskjellige enchampments og 100 spells.

Spill forfattere beskriver Dragon Front som Magic: The Gathering i VR. Personlig finner jeg tittelen til å ha mye mer til felles med Blizzards «Hearthstone». Stemmene, detaljene, til og med enkelte design valg ser ut til å være sterkt inspirert av Hearthstone.

Ser du likheten?
Ser du likheten?

Dette er faktisk High Voltage sitt andre VR spill til dags dato, de jobber også med førstepersons skytespillet Damaged Core. Det er antatt at Damaged Core vil være en lanseringstittel for Oculus Rift når de begynner å sende den 28 mars i år, og Dragon Front vil lanseres første halvdel av dette året, med tre tilleggspakker som vil bli utgitt etterhvert. Traileren for Dragon Front ser du nedenfor:

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 105 times, 1 visits today)