Father.IO vil revolusjonere gaming som vi kjenner det.

Det vi en gang så på som science fiction begynner å bli en del av våre stadig mer teknologiske hverdag, og med spill i virtuell og utvidet virkelighet stående rett på utsiden av dørkarmen så har et team fra San Francisco passert målet sitt på Indiegogo med 245%.

Father.IO er et MMO, FPS, AR, Real World Laser Tag spill, noe som betyr at man tar en liten bluetooth enhet og fester den på smart telefonen din, denne enheten gjør om mobilen din til et laser våpen som du bruker til å skyte ned andre spillere, hele spillet foregår ute i det fri så man må finne motstanderne ved å fysisk lete etter dem. På mobilen vil du ha en HUD (heads up display) som vil vise forskjellig informasjon som ammunisjon, helse og kart over området du befinner deg i.

Spillet:

I spillet finnes det over tolv millioner territorier som eksisterer i virkeligheten, dette kan være parker eller bygninger som laget ditt kan ta over og som dere igjen må beskytte fra andre lag. Laget ditt vil få mulighet til å stjele ressurser fra andre lag som man kan bruke til å kjøpe våpen, ammunisjon og utstyr eller investere i infrastruktur, man vil også få mulighet til å bygge virtuelle bygninger på territoriene sine.

1

Bygninger i virkeligheten vil ha stor innflytelse i spillet. Kontroller et område med en skole eller universitet og du vil motta ekstra muligheter til å forske og utvikle nye våpen og teknologi, eier du et sykehus eller legekontor så vil man helbredes fortere etter kamp, eller hvis du kontrollerer en bank så vil du få muligheten til å lagre ressursene til laget ditt et trygt og sikkert sted.

1

I kampen så er lagarbeid nøkkelen, der en lagleder vil ha mulighet til å koble opp og følge kampens utvikling fra sin egen pc, han vil da kunne kommunisere med spillerne, gi råd og taktikk for å hjelpe laget sitt til seier, via et interaktivt kart vil han kunne se bevegelsene til laget sitt og fienden, og vil da kunne gi taktiske ordre til sine lagkamerater for å manipulere kampen.

1

Inceptor:

Inceptoren som enheten kalles er den første av sitt slag, den vil gjøre om smart telefonen din til et virtuelt våpen med en rekkevidde på opptil 50 meter og opptil 2 meter skuddområde.

709fDJWInceptoren bruker 6 infrarøde følere som vil registrer skudd på opptil 90 grader vinkel horisontalt og vertikalt, så et skudd vil bli registrert i et bredt område rundt enheten, dette vil bety at den vil registrer skudd som bommer på deg og gi deg varsel om at du blir beskutt.

2Inceptoren sender informasjon over sitt eget trådløse nettverk slik at kampdata skal bruke minimalt med båndbredde. kun den aller viktigste informasjonen vil sendes over wi-fi eller mobildata for å minimerer kostnadene til spillerne, tidligere tester har registrert en forsinkelse i dataoverføring på kun 30-50 millisekund, noe som er ganske normal forsinkelse innenfor online spilling.

2

Historien:

Historien i spillet er at i fremtiden så har mennesker skapt en superdatamaskin i nettskyen, denne datamaskinen ble kalt Etherus, Vi gjorde dette for å skape en kunstig intelligens smartere enn det mennesket kan bli for å hjelpe oss å utvikle ny teknologi, og egenskapen til å forutse fremtiden.

1Menneskeheten utviklet seg forter en noengang tidligere og mennesker vil kunne koble seg selv opp til nettskyen hvor all historie og kunnskap om dem ble lagret. Utviklingen stanset brått da Father.IO (et mystisk datavirus) angrep Etherus sitt system. I et forsøk på å beskytte seg selv lastet Etherus seg selv opp i forskjellige datasentere for å forandre seg fysisk men viruset vant til slutt. Father.IO tok over all teknologi og fokuserte seg på å utrydde menneskene for godt.1

«The Evolved» en kunstig livsform skapt av Father.IO viruset ble skapt for å utrydde menneskene. Dette er hvordan kampen mot Father.IO begynte – den ultimate kampen mellom The Evolved og Menneskene.1

 

Klasser og Våpen:

I Father.IO vil du ha mulighet til å være flere typer klasser, du velger selv hva som passer deg best. Noen er gode i kampsituasjoner mens andre er bedre i strategisk planlegging.

Grunnleggende klasser vil være tilgjengelig for alle i starten mens mer avansert klasser vil kreve at spilleren er mer erfaren og oppnådd et høyere nivå. Her er de forskjellige klassene:

  • Militia: Vil ha tilgang til vanlige våpen, solid beskyttelse og har økt taktisk fleksibilitet, en adaptiv kriger med strategiske kunnskaper.
  • Infiltrator: Spioner på fienden, skaff informasjon og saboter nettverket deres. Unngå spillere som er sterkt bevæpnet.1
  • Engineer: Bygg strukturer fortere, plant EMP granater og miner. Gi andre spillere en taktisk fordel i kampen.
  • Assault: En kriger med ekstra styrke, veldig god i krig på middels avstand. Passer for de som liker å være i kampens hete.1
  • Medics: En viktig spiller i kampens hete. Helbred og gjenopplive andre spillere.
  • Hacker: Bruk cybernettet til å utføre angrep og stjel ressurser, styr taktiske droner og manipuler spillet fra din egen PC.uodyvapquge8oeodcnw6
  • Commander: Kun for eksperter. Inspirer laget ditt, gi ordre og taktisk informasjon til spillere for å vinne kampen

 

Du kan forvente å se alle de klassiske våpnene og utstyret som du brukte i de gamle FPS spillene som: Sniper rifle, pistoler, hagler, maskin gevær og uzier. hver av dem med forskjellig skade og skuddhastighet statistikk. 1fg3nsbflm8cuw6efaw4x

Utstyr som Claymore og EMP granater vil hjelpe deg å forsvare området ditt både strategisk i kamp og mot sabotasje.gr7wueonulquezzj43ty

 

Fremtidige mål

Spillets utviklere har satt mange mål og nye muligheter og våpen vil bli tilgjengelig ettersom de får mer støtte, det vil for eksempel bli mulighet til å styre parrot droner inn i kampen med hjelp av et VR headsett.

e1funcxj6qdbbzrdynnx

Foreløpig så er spillet under utvikling men det finnes en Beta versjon av det taktiske kartet  som vil gi deg mulighet til å teste ut dens funksjoner og gi tilbakemelding til utviklerne. Appen kan du finne her, og tilbakemeldingen kan du gi her

Når spillet lanseres vil alle få mulighet til å laste ned appen gratis både for Android og iOS, du vil da få mulighet til å utføre oppdrag, samle ressurser og hjelpe laget ditt, hvis du kjøper deg den fysiske enheten Inceptor så vil du kunne utnytte alle spillets funksjoner inkludert å gå i kamp mot andre spillere.

Legg igjen en kommentar
(Visited 168 times, 1 visits today)