Her kan du se den nye traileren for «Dreadhalls» til PC

Spillutvikleren White Door Games har allerede sluppet en demo av Dreadhalls til Oculus Rift sin dk1, det fulle spillet ble først sluppet til Gear VR i fjor. Nå gjør Utviklerne seg klar for å slippe spillet på Rift cv, og har med det sluppet en trailer av spillet.

Dreadhalls vil bli sluppet den 28. mars 2016, samme dag som Oculus åpner Rift for publikum. Pc versjonen vil være en forbedring av Gear VR versjonen ved at de har bedre lys, tekstur og detaljer 3d modeller og 3d audio vil også gi en bedre innlevelse av spillet.

Dreadhalls setter spilleren i en mørk og følelsesladet labyrint der du må utforske og samle informasjon for å finne veien ut uten å forstyrre de mange farene som lurer i labyrinten fanget sammen med deg.

Legg igjen en kommentar
(Visited 78 times, 1 visits today)