Microsoft viste frem Minecraft VR på Xbox showcase

Minecraft er allerede elsket av millioner av gamere verden rundt, nå har Microsoft vist oss hvordan det populære spillet vil se ut i virtual reality.

Microsoft kjøpte opp det populære byggespillet i 2014 for 2.4 milliarder dollar, et kjøp som gjorde mange tilhengere av Minecraft veldig nervøse for fremtiden av spillet. Microsoft svarte på dette med at de ikke hadde planer om å ødelegge eller forandre på spillets suksessfulle formel, men heller ta spillet videre til et nytt nivå.

På et arrangement i San Franciscos trendy Mission District så viste Microsoft frem Minecraft VR for første gang. «Det føles ut som man er inne i selve verdenen» sier Palmer Luckey, utvikleren av Oculus Rift.

SkjermbildeKun de som har testet et Vr headsett som Gear vr, Oculus Rift eller HTC Vive vet hva virtual reality egentlig er. Man kan prøve å forklare det så godt man kan, men har man ikke testet det så kan man ikke se for seg hvor unik følelsen egentlig er.

Problemet med Minecraft VR er hvordan man skal selge et spill beregnet på barn til en prislapp på $1500 som vil dekke headsettet og en kraftig nok PC til å kjøre det, dette vil kanskje sette en støkk i enhver forelder.

Det er ikke oppgitt noen dato på når spillet vil bli tilgjengelig og om den vil bli tilgjengelig til HTC Vive, men Microsoft har understreket at de ikke er interessert i å lage sitt eget VR headsett, men heller fokusere på å gjøre sine produkter kompatibel med både Rift og Vive.

Legg igjen en kommentar
(Visited 85 times, 1 visits today)