Opplev Game Of Thrones’ «Castle Black» i denne VR demoen

The Night Watch er en hellig plikt, å beskytte Westeros fra hva enn som bor utenfor The Wall. Men du trenger ikke å ta en hellig ed eller sverge til sølibat for å oppleve Castle Black, nå kan du teste ut rekreasjonen som er laget for VR, det eneste du trenger er et VR headset og ha sansen for høye steder.

HBO Game Of Thrones inspirerte Castle Black, en Oculus Rift VR opplevelse som tar deg til seriens berømte hovedkvarter ved foten av muren, der du kan utforske slottets gårdsplass og på den andre siden av veggen.

Dette er en glimrende måte å gjenoppleve atmosfæren av Game Of Thrones sin utpost som er vist i TV serien, du kan bestige veggen i en knirkene heis og klatre hele veien til toppen. Bare ikke se ned.

VR opplevelsen er laget av indie utvikleren Ryan Cassidy som har en stor lidenskap for prosjektet, han har også lagt til noen «easter eggs» som du kan lete etter i spillet. Det er lagt til flere detaljer som for eksempel forræder skiltet og en klokke som signaliserer den grusomme slutten av et medlem av Night Watch, det er den slags detaljer som gjør opplevelsen komplett.

VR opplevelsen kan du få her. 

Legg igjen en kommentar
(Visited 93 times, 1 visits today)