«The Wake» kommer til Rift og Vive

Survival spill har blitt en svært populær sjanger de siste årene, så det er vel ingen overraskelse at det også vil komme til virtual reality. «The Wake» er et survival zombie spill som vil komme til Vive og Rift, utviklet av Inverse Studios.

I den første «teaser» videoen setter de deg i en bygate, omringet av zombier som ønsker å lage hjernestuing av deg. I pre alpha opptakene har karakteren et utvalg av våpen liggende rundt seg, for det meste nærkamp våpen som økser, balltre og motorsag.

Ved hjelp av HTC Vive sine to bevegelses kontrollere vil spilleren være i stand til å plukke opp våpene, sikte seg inn og slå seg løs på zombier (Mulig en ny metode for å roe nervene?).

Utviklerne kan fortelle at The Wake vil ha en fortelling som vil spille ut i sanntid, «med profesjonelle motion capture skuespillere i samspill med muterte zombier som blir sendt ut i bølger for å drepe deg.»

Foreløpig har ikke The Wake en lanseringsdato, men vil være tilgjengelig for HTC Vive iløpet av våren, med en tilsvarende lansering for Oculus Rift når Touch kontrollerne blir tilgjengelige.

Legg igjen en kommentar
(Visited 99 times, 1 visits today)