Webeye VR: Verdens første virtual reality webcam

Med Webeye VR vil du føle at du er i samme rom som kameraet.

WebEye VR er i ferd med å revolusjonere hvordan vi underholder og kommuniserer med hverandre på nettet. Med stereoskopisk 160° visning i full HD på 30 FPS (bilder i sekundet) vil WebEye VR la deg se opp, ned, venstre eller høyre og se alt i 3D med fullt dybdesyn der du kan trekke folk og gjenstander mot deg så du kan kommunisere med dem. Webkameraet leverer nyskapende teknologi som er enkel å bruke til en pris du har råd til.

Vanlige webkameraer begrenser det du kan se ved at de har veldig liten FOV (synsvinkel) så hvis du vil se mer må du be personen som har webkameraet flytte det, med Webeye VR så vil du ha hele 160° synsvinkel og du vil kunne snu på hodet for å kunne se mer av omgivelsene.

Webeye VR vil også gi deg mulighet til å bruke kameraet som et vanlig 2D webkamera for de som ikke har et VR headsett.

Produktet er ute på kickstarter med et mål om å nå $40.000 denne måneden før produksjonen kan begynne.

Legg igjen en kommentar
(Visited 93 times, 1 visits today)