Sony jobber med VR hansker i Minority Report stil

Mange mennesker ville elske å være Tom Cruise. Mange andre ønsker å oppleve teknologi i noen av hans filmer som AR/VR hanskene han bruker i Minority Report. I filmen så bruker Tom Cruise sin karakter John Anderton hansker til å kontrollere og styre en futuristisk data kun med håndbevegelser. Ifølge en patent som ble levert inn av Sony den 17. oktober 2014 så virker det som Sony også ønsker å se dette bli en realitet.

Under ser du et utdrag av patenten som ble levert inn:

A glove interface object is provided, comprising: at least one flex sensor configured to generate flex sensor data identifying a flex of at least one finger portion of the glove interface object; at least one contact sensor configured to generate contact sensor data identifying a contact between a first portion of the glove interface object and a second portion of the glove interface object; a communications module configured to transmit the flex sensor data and the contact sensor data to a computing device for processing to determine a finger position pose of the glove interface object, the finger position pose being applied for rendering a virtual hand in a view of a virtual environment on a head-mounted display (HMD), the virtual hand being rendered based on the identified finger position pose.

Siden denne patenten ble levert inn for et og et halvt år siden så kan det hende at Sony ønsker å holde teknologien på is frem til Sony’s Playstation VR blir lansert senere i år.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 88 times, 1 visits today)