«Defense Grid 2» et tower defence spill for VR

Oculus har nettopp kommet med en gladnyhet til alle som er interessert i den populære spillsjangeren Tower defense.

For et par dager siden så delte Oculus en trailer for enda et spill til Riften, spillet er Defense Grid 2 som er utviklet av Hidden Path Entertainment, og kommer til Rift på lanseringsdatoen den 28. mars.

Dette er en forbedret versjon av det gamle Defense Grid 2 som allerede er tilgjengelig på Steam, Xbox one og Playstation 4. Spillet er redesignet fra bunnen og opp for å gjøre den VR kompatibel, dette gjør at man raskere og enklere kan foreta handlinger i spillet. Du vil få en følelse av å være en aktiv del av spillet, hvor du kan lene deg inn å se hele basen i VR og se kampene som utvikler seg mellom romvesener og tårnene.

Den utvidede VR versjonen vil inneholde nytt eksklusivt innhold: Den første offisielle DG2 historien pluss fem nye nivåer og en ny historie med favoritten A.I, General Fletcher.

Legg igjen en kommentar
(Visited 80 times, 1 visits today)