Valve vil vise fram «The Lab» neste uke

Valve har planer om å debutere «The Lab» under Game Developers Conference i San Francisco neste uke.

Dette ble annonsert i en ganske kort e-post fra Valve, «The Lab» er satt i et «Aperture Science» univers og vil tilby flere måter å ta i bruk rom-skala VR. Spillet vil bli tilbudt gratis via Steam denne våren.

Mer om dette vil bli avslørt under GDC neste uke. Her kan du se den fulle e-posten fra Valve:

Skjermbilde

Tidligere har Valve også vist fram en VR opplevelse i «aperture science» med frihet til å gå rundt en robot som er demontert, og muligheten for å åpne opp skuffer ved bruk av naturlige håndbevegelser. Valve har også utført noen eksperimenter innenfor fotogrammetri som også inkluderer «aperture science».

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 67 times, 1 visits today)