Elite Dangerous med Oculus Rift støtte den 28. mars

Oculus har avslørt at deres Rift vil støtte Elite Dangerous, spillet vil bli tilgjengelig på lanseringsdatoen 28. mars. Spillet vil bli tilbudt til alle som har hatt det til dk2 gratis via en oppgradering til nyeste versjon eller som en «special edition» med alt innholdet pluss Horizons utvidelsen.

Elite Dangerous var en av de første spillene som støttet Oculus gjennom development kit headsettene, men etter en SDK oppdatering fra Oculus gjorde dette det vanskelig for utviklerne «Frontier developments» å fortsette støtten dermed gikk de over til HTC der spillet jevnlig har blitt vist frem på HTC Vive showcase, nå har de gjennom et samarbeid med Oculus fått spillet kompatibelt med Rift igjen.

Oculus Rift versjonen av Elite Dangerous er bare en modifisert versjon av spillet, noe som betyr at man kan spille sammen uansett om man har spillet til PC, konsoll eller VR versjonen. Spillet vil bli tilgjengelig samtidig som Oculus lanserer Rift den 28. mars.

Legg igjen en kommentar
(Visited 55 times, 1 visits today)