Herobound: Gladiators nå gratis på Gear VR

Oculus Rift headsettet er bare få uker unna sin store debut, men utvikleren Oculus VR har ikke glemt sitt andre headsett Gear VR som er laget i samarbeid med Samsung. Denne uken har selskapet lansert nye sosiale plattformer til Gear samtidig som de nye smart telefonene Galaxy S7 og S7 Edge gjør seg klar til å rulle ut på markedet. I tillegg så vil vi se et av de mest populære Gear VR spillene Herobound komme ut med en ny utgave «Gladiators».

Denne splitter nye oppfølgeren i spillserien Herobound ble såvidt nevnt av Oculus VR for bare få uker siden, så det kom som en liten overraskelse at den fant veien til Gear VR så fort. Herobound Gladiators vil bli det første spillet i serien med multiplayer mulighet, fire spillere vil slå seg sammen for å sloss mot monstre og demoner i 16 forskjellige arenaer. Spillet vil støtte integrert voice chat som lar deg snakke med lagkameratene dine, og avatarer som andre spillere vil se sveve over karakteren din i spillet.

Herobound-Gladiators-gear-vr-games-virtual-reality

Over 30 nye fiender er lagt til og seks forskjellige spillbare karakterer, fire nye bosser og et nytt level system som gir deg mulighet til å låse opp nye ferdigheter og evner etterhvert som du spiller.

Herobound: Gladiators er det tredje spillet i Herobound serien der Herobound: First step var den første som kom ut til Gear VR innovator edition, og Herobound: Spirit Champion kom tett etterpå, Spirit Champion vil også bli tilgjengelig på Oculus Rift men det er usikkert om Gladiators vil gjøre det samme.

For å kunne spille Herobound Gladiators må du ha en bluetooth gamepad/kontroller til din Gear VR

Legg igjen en kommentar
(Visited 158 times, 1 visits today)