Back to Dinosaur Island Part 2 tilgjengelig på Steam gratis

Crytek har vært involvert i virtual reality en stund allerede, med spill som «Robinson: The Journey» og «The Climb» som sine flaggskip. De har allerede vist oss en tech demo i «Back to Dinosaur Island» serien, som kom gratis i november og nå er de ute med nummer to i serien.

Back to Dinosaur Island Part 2 debuterte først på Electronic Entertainment Expo (E3) 2015, og har frem til nå kun vært mulig å prøve på messer og andre offentlige fremvisninger. I denne versjonen så vil spillerne måtte klatre opp bratte klipper samtidig som du må unngå steinras. Rundt deg sirkler dinosaurer som reagerer på din tilstedeværelse.

Back-to-Dinosaur-Island-2-vr-games-virtual-reality

Back to Dinosaur Island former det grunnleggende for Robinson: The Journey der du spiller en ung gutt kalt Robin som har krasjlandet på en mystisk og fremmed planet fullt med dinosaurer. Selv om demoen er kommet til Oculus Rift så er Robinson: The Journey kun bekreftet til Sony’s Playstation VR.

Legg igjen en kommentar
(Visited 138 times, 1 visits today)