Gunjack kommer til Oculus Rift og HTC Vive

Det populære Gear VR spillet Gunjack utvider spillet og vil i fremtiden kunne spilles på både HTC Vive og Oculus Rift. Spillet ble originalt laget som et vanlig PC spill, men utviklerne lagde en helt egen Gear VR versjon fra bunnen og opp. I løpet av denne måneden vil den også lanseres på Rift og senere til Vive.

For de som ikke er kjent med spillet så er Gunjack et FPS spill der du har kontroll over et skytetårn på et romskip som blir brukt til å frakte mineraler i verdensrommet. Du er en del av skipets forsvarsteam og må beskytte farkosten fra rompirater som er ute etter å stjele mineralene.

Som de fleste Gear VR spillene vil du oppleve spillet i første persons perspektiv, så du vil se piratene komme direkte mot deg, du vil trenge raske reflekser og nøyaktighet for å sørge for å frakte mineralene trygt hjem. Spillet er laget med Unreal engine 4.0 så grafikken og effektene er ganske imponerende.

En kopi av Gunjack vil koste deg rett i underkant av $10 USD

Legg igjen en kommentar
(Visited 82 times, 1 visits today)