Her er SteamVR Desktop Theater Mode

Valve har avduket SteamVR Desktop Theater Mode som vil tillate deg å spille alle dine Steam spill på en stor virtuell skjerm i virtual reality.

For å få den beste VR opplevelsen må spillet være bygget opp fra grunnen av for virtual reality. Det å bare kaste på VR «rendering» på et vanlig FPS spill vil gi en ganske ubehagelig opplevelse, da vanlige spill bryter flere regler for VR, som å ta kontroll over kameraet under filmklipp, eller å stole tungt på mus basert «YAW» kontroll.

Men nå har de kommet med en ganske god måte å spille «non-VR» spill på, og det er ved hjelp av SteamVR Desktop Theater Mode.

Valve bekreftet at SteamVR Desktop Theater Mode er i beta, og at selskapet vil vise det fram for første gang på GDC 2016 denne uken. Modusen vil la deg spille spill som ikke er laget for VR i et virtuelt miljø, SteamVR Desktop Theater Mode vil støtte HTC Vive og «andre VR briller», som vi antar er Oculus Rift.

Vi håper Valve vil fortsette å jobbe med dette, slik at det blir mer enn å bare sitte foran en stor skjerm alene å spille, tenk deg å kunne sitte sammen med en venn, komplett med voice chat, eller å spille multiplayer spill i et virtuelt rom hvor hele teamet sitter.

Legg igjen en kommentar
(Visited 62 times, 1 visits today)