John Carmack sier: Minecraft til Gear VR er det beste man kan spille nå

Etter at Oculus viste frem Minecraft for Gear VR på GDC2016 denne uken holdt Oculus CTO John Carmack en tale der han ga sin mening om prosjektet som foreløpig er under utvikling. I talen sa Carmack at Minecraft til Gear VR vil bli det beste som kommer ut på Oculus, – ikke bare til Gear VR, men til alt».

Denne rosen betyr mye når det kommer fra en så populær utvikler innenfor virtual reality. Carmack er veldig imponert over Minecraft i vr som kanskje er et av prosjektene som er jobbet lengst med hos Oculus.

11046530613_e4ff05b37c_o

Flere fikk mulighet til å teste demoen som ble vist på GDC og etter det vi har fått høre så er det delte meninger om opplevelsen, mange har skrytt endeløst av spillet,og sier det er helt fantastisk å oppleve spillet i virtual reality, mens andre sier at spillet virker uferdig og har mange problemer for å gjøre det til en behagelig spillopplevelse, siden spillet fortsatt er under utvikling så håper vi at det blir finpusset før det lanseres.

Man vil også få mulighet til å spille Minecraft 2d i en «cinema mode» der du spiller minecraft i en virtuell kinosal, men da mister man nesten hele poenget med VR opplevelsen.

Det har ikke kommet noen offisiell lanseringsdato enda, men vi vil følge saken videre når mer informasjon blir frigjort.

Legg igjen en kommentar
(Visited 80 times, 1 visits today)