Samsung Gear 360 pris og spesifikasjoner

Dette brukervennlige lille kameraet passer perfekt sammen med din Galaxy og Gear VR

Det har vært mye oppstyr rundt Samsung Gear 360 kameraet helt siden det ble vist frem på Mobile World Congress forrige måned. Nå har forhandleren B&H gitt oss mer informasjon om Samsung’s nye 360° kamera.

Samsung’s Gear 360 kamera vil bli priset til $399.99 og vil komme i 2. kvartal i 2016.

Ifølge spesifikasjonene vi har fått så ser det ut som kameraet vil danke ut de fleste andre konkurrentene i samme prisklasse. Og vil passe perfekt for de som allerede eier en Galaxy S6/S7 eller en Note 5. Samsung Gear 360’s konkurrenter vil være: Nikon Keymission 360, Ricoh Theta S, Bublcam, LG 360 Cam og Giroptic 360Cam, dette er de 360 kameraene som er beregnet på privatpersoner.

Kameraet vil kunne filme 3840×1920 på 30FPS, kun slått av Nikon Keymission som vi foreløpig vet veldig lite om. Kameraet vil kunne ta lydopptak i full stereo, og ha lagringsplass på opptil 128GB med hjelp av et eksternt minnekort.

Det som gjør Gear 360 kameraet så bra er det er spessielt laget til å passe inn i Samsung sitt økosystem, Gear 360 kan brukes til vanlig PC for å sy sammen bilder og filmer, men med Samsung sine kraftige Galaxy telefoner så vil man kunne synkronisere kameraet med telefonen via Bluetooth og la telefonen gjøre alt arbeidet, med hjelp av Gear VR headsettet vil hele filmen kunne forehåndsvises med en gang du har filmet opptaket.

Du kan sammenligne kameraet med de andre konkurrentene i bildet under.

1

Legg igjen en kommentar
(Visited 234 times, 1 visits today)