Første Oculus Rift er blitt sendt, leveransen begynner mandag!

Dette har vi ventet lenge på, og nå er de aller første Oculus Riftene sendt, forbrukere vil begynne å motta headsettet til mandag. (Vi kan nok ikke forvente at bring/posten leverer i Norge på mandag).

Les også: Oculus viste fram 30 spill titler som vil være tilgjengelig fra 28 mars

Oculus sin lange reise begynte under kickstarter kampanjen de startet tilbake i 2013. Tilbake da selskapet håpet på å heve $250.000 til å bygge en developer versjon som ville gi utviklere et utgangspunkt for å lage VR spill og opplevelser. Selv om kickstarter kampanjen var en av de mest vellykkede kampanjene, var dette bare småtteri i forhold til hva Facebook kjøpte Oculus for, som var på hele $2 milliarder dollar. Dette var noe som verdsatte selskapet nesten 1000 ganger større enn hva det var under kickstarter kampanjen.

Skjermbilde

 

Det har vært en lang reise for Oculus, og nå er forbruker utgaven bare dager unna fra å være i hendene på sine første kunder. Oculus CEO Brendan Iribe kunne igår bekrefte at de første enhetene er blitt sendt ut døren og leveransen starter allerede mandag 28 mars. Grunnleggeren Palmer Luckey kunne fortelle at enhetene som blir sendt ut er til både kickstarter backers og forhåndsbestillinger.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 134 times, 1 visits today)