QB kommer til Gear VR i april

Det italienske Indie firmaet PlaySys har annonsert at deres kommende spill QB vil bli tilgjengelig til Gear VR første uken i april.

Det er lite informasjon om QB på nettet, men vi har fått tilgang på demoen til spillet. I den offisielle presse-talen til PlaySys sier de at QB er en spennende virtual reality spill-opplevelse utviklet eksklusivt til Samsung Gear VR. Målet med spillet er å aktivere defekte «Code streaming modules» ved å kaste «Data cubes» i dem. Spillet har også sin egen butikk der du kan låse opp oppgraderinger og kjøpe nye nivåer med å bruke poeng som man samler opp etterhvert som man spiller spillet.

På demoen vi fikk tilsendt fikk vi testet ut hovedfunksjonen i spillet, QB baserer seg på fremtiden og kan minne om Smash hit satt i et «Tron» univers. Du beveger deg på en slags skiheis og må kaste firkantede bokser inn i «container» som lyser i forskjellige farger, spillet høres kanskje lett ut, men er utfordrende på mange måter, og vi kan anta at det blir mer utfordringer når det fulle spillet kommer ut på Oculus Store.

PlaySys er det første italienske selskapet som fokuserer på virtuell virkelighet og har jobbet med 3D effekter siden 2007, men har nå satt sin fokus på VR.

Legg igjen en kommentar
(Visited 67 times, 1 visits today)