Nå kan du få tilgang til Oculus Home med DK2

Venter du på å få Oculus riften din på døra og du allerede har en DK2 liggende? Da har du muligheten til å allerede sjekke ut innholdet på Oculus Home.

Selv om Oculus Home ikke støtter DK2, så har ikke folk hatt noe problem med å få det til å funke. En steg- for- steg guide tar deg igjennom konfigurasjonsprosessen, eneste du må huske å gjøre er å oppgradere GPU driveren og avinstallere tidligere runtimes for Oculus, setup’en tar seg av alt det andre selv.

Til tross for at ikonet for at riften er klar aldri slår seg av, er man i stand til å koble seg til Oculus Home og begynne å laste ned gratis og betalt innhold. Hvis du har en DK2 kan du begynne å spille det populære spillet Lucky’s tale på det gamle headsettet sammen med en kablet Xbox kontroll.

Denne går aldri bort, bare trykk Skip og fortsett.
Denne går aldri bort, bare trykk Skip og fortsett.

Alt foruten EVE: Valkyrie, som trolig vil komme senere er nedlastbart akkurat nå, inkludert Lucky Tale, Farlands, Henry, Lost, Jaunt VR, Oculus Video, Oculus Foto, Oculus Dreamdeck,.

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 113 times, 1 visits today)