Se traileren for «The Gallery: Episode 1 – Call of Starseed’s», som kommer til HTC Vive 5 april

Uansett hvor spent du er for gaming til VR, så er den overveldende sannheten at flertallet av erfaringene vi vil oppleve de neste månedene vil være tech demoer, dyp engasjerende fortellerdrevne spill tar år å lage og de fleste studioene som jobber med dette er for tiden ikke klare til å slippe sine ferdige produkter. Heldigvis har vi noen få «standout» titler som er klare, og The Gallery er virkelig en av dem!

I lansering traileren du kan se ovenfor, kan man virkelig se hvor mye innsats og tid som er satt inn for å bygge dette spillet eksklusivt for VR. Spillet vil i første omgang komme ut for HTC Vive 5 april, men spillet vil også komme til Oculus Rift når Oculus Touch blir lansert senere i år.

Her er hva CEO av Cloudhead games kunne fortelle om spillet:

Skjermbilde

Legg igjen en kommentar
(Visited 65 times, 1 visits today)