Vi tester: Eve: Gunjack

Eve: Gunjack er et første persons sikt-og-skyt spill der du har kontroll over et maskingevær tårn på en romferge, din jobb er å beskytte skipet fra fiender som ønsker å plyndre det. Spillet er laget av CCP Games og spilles ut i Eve universet. Selv om det ikke er noe direkte kobling mellom spillene så skjønner man fort at de baserer seg i samme univers, Gunjack blir på en måte et slags minispill i Eve sjangeren.

Gunjack var en av de store titlene som ble reklamert for til Gear VR, laget med Unreal Engine 4 så skjønner man at spillet er laget med grafikk i fokus. Spillet kjøres glatt på våres Galaxy s6 og vi ser veldig sjeldent at spillet lagger eller henger etter.

eve gunjack

Hvis du vurderer å skaffe deg dette spillet så må du tenke over at spillet var ment for å vise hva man kan få til med Unreal Engine 4 og at det er grafikken på spillet som er satt i fokus. Det er veldig lite dialog eller historie i spillet, og du hopper nesten momentant inn i førerstolen på «turreten» din når du starter spillet.

Vi skulle også ønske og se mulighet for oppgraderinger av våpen, skjold og andre ting som ville gi oss noe mer å strebe etter, men etter å ha prøvd et par andre spill i samme sjangeren så er Gunjack våres favoritt foreløpig.

Det er ikke slik at Gunjack er et dårlig spill på noen måter, du vil oppleve utfordringer i form av sterkere fiender, og samtidig vil du få mulighet til å skaffe deg spesielle våpen underveis i spillet. Siden Gunjack er et mobilspill så må man også ikke sammenligne det med spill til Oculus Rift eller HTC Vive som begge har potensiale for mye større og bedre spill.

Så hvis du er ute etter et sikt-og-skyt spill som flyter fint på 60FPS og har imponerende grafikk så er Gunjack kanskje noe for deg, men hvis du er ute etter et spill med litt historie og variasjon så burde man kanskje styre unna. Vi gir pluss for imponerende grafikk og god flyt, men minus på veldig ensformig og lite historie. Spillet kan du kjøpe i Oculus Home Store til $9.90

Legg igjen en kommentar
(Visited 167 times, 1 visits today)