Her er 3 videoer av Valve’s «The Lab»

HTC Vive har endelig kommet, og her kan du se noen av mini spillene i The Lab.

The Lab er en gratis VR pakke fra Valve. Når du først installerer SteamVR til din HTC Vive, er dette hva du burde teste først. The Lab er en verden full av forskjellige spill og opplevelser, hvor poenget er å lære deg hvordan man spiller med et virtual reality headsett samtidig som at du har det gøy!

Intro og Vesper Peak

Transporter deg igjennom portalen til Washington Vesper Peak, hvor en robot hund venter på deg. Spillet er laget ved hjelp av fotogrammetri, som gjør at Vesper Peak ser utrolig ekte ut. Her vil du ha muligheten til å teleportere deg hvor du vil, og ett av stedene du virkelig burde oppleve er den fantastiske utsikten over Copper lake.

Xortex 26xx

Skyt skurkene og dukk unna møtende lasere. Selv om «shootem – up» spill har vært siden de tidlige dagene av 2D, gir Xertox 26XX deg en helt annen måte å spille «shootem – up» spill på. Selv om dette bare er en demo for øyeblikket, så skal Xertox bli gjort om til ett ordenlig spill med tiden.

Slingshot – Core Calibration

Begynn din karriere som kalibrering trainee ved å ødelegge alt i Aperture Storage ved å bruke «The core Calibration Slingshot»!

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 67 times, 1 visits today)