Nvidia frister med nytt grafikkort til bærbar PC

Foreløpig så finnes det få muligheter til å bruke Oculus Rift eller HTC Vive med bærbar PC, dette er fordi det ikke finnes grafikkort som er kraftige nok til dette enda. Men nå gjør MSI seg klar til å vise frem sin nyeste bærbare PC på Technology Conference i San Jose Convention Center denne uken.

MSI har slått seg sammen med NVIDIA og HTC for å gi publikum muligheten til å teste ut Vive på MSI sin nyeste bærbare PC pakket full av godsaker. Dette inkluderer NVIDIA sin nyeste GPU «Quadro M5500». PCen fra MSI heter WT72 6QN notebook og kommer i tillegg med en 6. generasjons Intel Core i7 prosessor og et display som kan kjøre i 1080p, hvis ikke dette er nok så kan du koble til  3 ekstra displayer som kan kjøre i 4K takket være maskinens USB3.1 Thunderbolt porter. Pc’en bruker i tillegg PCI-E Gen.3 SSD harddisk som er opp til fem ganger raskere enn ordinær SSD disk, og DDR4 2133MHz minnebrikke. I tillegg har HTC gått inn i et partnerskap med Alienware og HP for å kunne tilby flere VR klare PC’er.

Msi-WT72-2OM-1246-header

Men hvis du ønsker å skaffe deg denne kraftmaskinen må du nok begynne å spare penger nå, foreløpig så er kun WT72 6QM på markedet til den nette pris av 86.000 hos Multicom.no , og da kan vi nesten regne med at 6QN kommer til å bli enda dyrere.

Du kan lese mer om den bærbare maskinen på MSI sin hjemmeside

Legg igjen en kommentar
(Visited 185 times, 1 visits today)