HTC Vive spill som du burde prøve

Har du tilgang til et HTC Vive headsett så er dette spillene du virkelig burde teste ut først.

HTC Vive er endelig lansert og på vei ut til privatpersoner, om du har headsettet selv eller hvis du kjenner noen som har det, er det et par spill du virkelig burde prøve for å få best mulig inntrykk av VR opplevelsen.

Valve har et godt utfylt bibliotek av spill og opplevelser (se listen her), men det er mange av disse spillene som egentlig burde bli kalt demoer. Mange utviklere tørr ikke satse fullt ut på virtual reality siden dette er et ganske fersk konsept, men ønsker fortsatt å være en del av utviklingen.

Uansett. Hvis du har eller får muligheten så er dette spillene du virkelig burde teste:


The Gallery: Call of the Starseed

Cloudhead Games sitt spill «The Gallery: Call of the Starseed» er et fantasi/eventyr spill der du må lete etter din savnede søster. Det er designet til å la deg utnytte hele rommet du spiller i. Det er et fantastisk spill som gir deg en følelse av grøss og mysterium kombinert med fantastiske visuelle effekter. The Gallery er delt opp i fire episoder som vil komme med seks måneders mellomrom.

Fantastic Contraptions

Fantastic Contraptions startet som et populært Flash fysikk spill i 2008. Det ble redesignet til mobiltelefon og har nå funnet veien til virtual reality dert det virkelig hører hjemme. Spillet går ut på å bygge maskiner for å løse puslespill som å gå opp trapper og komme over groper og hindere.

Elite: Dangerous

Elite: Dangerous har allerede vært ute på markedet i noen år men har endelig funnet veien til VR headsettene, med deres nyest oppdatering «Horizons» så vil man få mulighet til å fly romskip og kjøre fartøy rundt på andre planeter, samtidig som man kjemper mot andre spillere online.

#Selfietennis

Spillet er enkelt og rart, og beskriver egentlig seg selv. Du skal spille tennis mot deg selv og har mulighet til å spille på begge sider eller spille mot publikum på sidelinjen. Spillet er laget på en komisk måte, der du ser publikume stå og henge på sidelinjen med hoder så store som luftballonger og ja, du kan faktisk slå dem ned.

Audioshield

Audioshield er VR sitt svar på Guitar Hero, i spillet må du slå baller som kommer mot deg i riktig rekkefølge og med riktig hånd. Spillet har et bredt utvalg av sanger så her er det mange timer med aktivitet.

Vanishing Realms

Kjemp mot de døde med sverd, magi og pil og bue i dette fantasi-FPS-RPG spillet, Spillet er laget på en litt tegneserieaktig måte, men spilleopplevelsen er helt fantastisk. Du må fysisk kjempe mot skjeletter som lærer seg din kampstil og du må adaptere for å overvinne motstanderen.

Space Pirate Trainer VR

Et skytespill som kan minne om de gamle arkadespillene man fant i bowlinghaller og spillesentere, Space Pirate Trainer er satt på ett stadium der du må skyte ned bølger av droner. Du er bevæpnet med 2 håndvåpen med forskjellig skytemetoder og et skjold til å beskytte deg.

The Lab

The Lab består av åtte forskjellige minispill og opplevelser, Valve har selv produsert spillet og det kommer gratis med alle headsettene som en slags smakebit på hva man kan gjøre i virtual reality.

Budget Cuts

Ett spionspill der du må infiltrere et hovedkvarter voktet av roboter, bevæpnet med kniver, pistoler og et teleporteringsvåpen må du avdekke firmaets hemmelige planer før natten er over.

Hover Junkers

Indie utvikleren Stress Level Zero har utviklet dette fantastiske spillet, her må du lage ditt eget fartøy og fly gjennom ørkenen på leting etter mer byggemateriale, beskytt sveveplattformen din fra andre spillere som vil prøve å  ødelegge deg for å plukke deler fra din farkost.

Tilt Brush

Slipp løs den indre kunstneren i deg mend hjelp av dette fantastiske tegnespillet. Her vil du kunne male, tegne og skulpturerer hva enn fantasien din greier å mane frem i 3D.

Job Simulator: The 2050 Archives

I job simulator kan du velge å jobbe som en Gourmet kokk og en kontorarbeider, poenget med spillet her er at du kan gjøre hva du vil uten å bli straffet for det.

Arizona Sunshine

I Arisona Sunshine havner du midt i en zombie apokalypse der du må slå, sprenge og skyte horder av zombier som er ute etter ferskt menneskekjøtt.

Final Approach

Spill som en flyplass kontrollør og led flyene inn for landing, her er det mange forskjellige måter å spille på, som bagasjehåndterer og brannmann.

Legg igjen en kommentar
(Visited 165 times, 1 visits today)